Actius en salut a Roquetes

Actius en salut a Roquetes

Es busca despertar concepcions de salut vinculades a la cultura i a la vida al barri, amb la idea de generar dinàmiques de prescripció social per fomentar la salut comunitària a Roquetes.

L’objectiu és buscar una fórmula per fer visible allò que és saludable i encara roman invisible als ulls de la comunitat. Ens aportem les unes als altres actius en salut comunitària del nostre barri? Podeu omplir el formulari amb cada activitat, vivència, hàbit o experiència quotidiana que vulgueu compartir. Moltes gràcies!!!
SiNoAltres

Les dades personals recollides seran incorporades en el sistema informàtic del projecte Roquetes, barri saludable i només seran utilitzades en la dinamització d’aquesta iniciativa, mai seran cedides a tercers. Vostè/s consent/en expressament el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada. Pot/den exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit a la coordinació del projecte Roquetes, barri saludable: Teleduca SCP, C/ Besalú, núm. 44, entresol 2a, 08026 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.