Activitat de marxa nòrdica

Activitat de marxa nòrdica

Sóc la Genoveva i vull explicar una activitat molt saludable que fem cada divendres al matí: la marxa nòrdica. Som unes 12-15 persones que solem fer un recorregut d'una hora des del CAP Roquetes-Canteres fins a Canyelles.


No només caminem, aprenem a utilitzar els bastons i sobretot eduquem el cos per caminar en una bona postura i no fer-nos mal.

És una activitat que recomano a tothom, però especialment a les persones que tenen dificultats d'esquena, de genolls, etc. Ens va molt bé perquè treballem molt la higiene postural. Aprens a adoptar la postura correcta per fer-te menys mal, i també a respirar bé. A més de tot això, treballem la coordinació amb els dos bastons.

El fet que sigui una activitat en grup per a mi ja és gratificant, perquè ens trobem, ens socialitzem … I a sobre ens posem en forma!

Genoveva, veïna del barri