Taller de decoració

Taller de decoració

Som el grup de decoració de Ton i Guida, i a través d'aquest grup fem moltes coses. Solem organitzar sempre alguna cosa per a les festes. Per exemple, a la primavera decorem el carrer per a la Festa Major. Al Nadal vam fer caretes, etc.


Ens ho passem molt bé. Aquí estem en companyia, mentre que a casa estem soles. Venir dues hores aquí i fer coses ens fa sentir molt bé i fem decoracions que són per a tothom, que tenen un retorn al barri o al local.

És un grup obert al qual animem que s'apunti la gent que vulgui. Treballem la creativitat. Aquesta primavera, per exemple, hem estat arreglant una sala nova i, entre altres coses, hem decorat totes les papereres.

El millor és que fem amistats. No només quedem per venir aquí, hem fet amistat i ara quedem fora d'aquí també per anar a prendre una cervesa, per exemple.

A banda i de forma individual, a casa nostra fem diferents activitats per relaxar-nos:

A algunes ens encanta el ganxet. Ens relaxa i a més ens fa ser creatives i pensar. A unes altres ens agrada més arribar i deixar-nos caure al sofà per llegir,  veure la tele o jugar amb el mòbil… amb la idea de desconnectar de la rutina diària, en definitiva.

La música també és molt important per a algunes de nosaltres, encara que sigui sentir-la de fons mentre fem altres coses. O bé directament posar-nos a ballar, ens sembla molt saludable.

Escriure és una altra activitat que hem descobert algunes del grup. Fins i tot, en alguns casos, ens passava que no en sabíem. Gràcies als tallers d'escriptura del Toni Guida, n’hem après i ara és una de les nostres passions.

El més important és que trobem petites coses que ens facin sentir bé i desconnectar.

Dones del taller de decoració Ton i Guida