El grup de treball Dones Invisibles

El grup de treball Dones Invisibles

Aquest grup surt amb l'objectiu de donar visibilitat a les dones del barri que contribueixen a la seva construcció, ja que sempre es parla i reconeix als homes però no a les dones.

Invisibles és un projecte que va començar el 2017 amb la idea de fer una exposició de les dones del barri. Es va crear un grup de dones per portar-ho a terme i es va començar a treballar amb dones del barri que han contribuït a construir i que construeixen dia a dia Roquetes, tant urbanísticament com socialment.

Ens reunim dues vegades al mes per treballar. Vam realitzar entrevistes a dones de diferents edats i àmbits, i d'aquestes trobades han sortit diverses produccions: una exposició itinerant, un llibre, una banda sonora amb dues cantautores del projecte i una pàgina web: https://ctoniguida.wixsite.com/invisibles.

Les dones participants en la primera fase van sortir molt contentes: Hi ha dones que van tastar els dos costats, com a entrevistades i com a entrevistadores, i això és fantàstic.

Ara estem en una segona fase del projecte: la idea és fer un documental des d'un punt de vista més social, sobre com les dones de Roquetes s'involucren socialment al barri i com ho compaginen amb la seva vida personal. Animem a totes les veïnes del barri a participar.

Recomanem molt participar en aquest tipus d'experiències perquè és molt gratificant.

Dones Invisibles