Comissió de Dones del Centre Ton i Guida

Comissió de Dones del Centre Ton i Guida

És un grup obert a totes les dones. Ens comencem a reunir al novembre, amb l'objectiu principal d'organitzar la setmana de la dona, però també organitzem altres activitats puntuals.

Aquest grup ens fa sentir molt bé perquè ens ho passem bé quan ens reunim per organitzar les activitats, i sobretot després gaudim molt fent les sortides i els tallers, també en veure la cara de la gent i com es diverteix. Realitzem, per exemple, un taller de risoteràpia del qual sortim totes molt contentes.

Les relacions que es creen entre nosaltres mentre organitzem també fan comunitat.

A més, hi ha molta gent del barri que viu sola i no troba motivació per sortir i això l'ajuda.

Quan venim aquí al Ton i Guida, hi ha dues coses que generen satisfacció. En primer lloc, el fet de comprometre's i promoure la participació de les altres, perquè té un efecte multiplicador. I després, la participació de nosaltres mateixes, pel fet de co-crear. És bonic rebre i compartir la creativitat de cadascuna. A més, t’enriqueix molt com a persona, perquè et mostra les teves limitacions i t'enriqueixes amb les aportacions de les altres.

El grup com a tal s'enriqueix alhora que és potenciador de l’enriquiment dels i les altres que hi participen.

Comissió de Dones Ton i Guida