Passejada pels parcs infantils de Roquetes

Passejada pels parcs infantils de Roquetes

Som un grup de famílies de Roquetes.

Totes coincidim en una activitat de salut comunitària que volem compartir: aquesta és anar als parcs infantils amb la canalla. Tenim una ruta de parcs infantils del barri, la fem sempre que podem i fa bon temps. El més popular és el parc de la plaça de Roquetes, baixant trobes el parc al davant de la sortida principal del metro Roquetes i més enllà n’hi ha un altre al costat del supermercat (Mercadona) que també està molt bé. L'últim parc que han fet, al darrere dels habitatges nous, queda com tancat dins d'una placeta. Està molt bé perquè no deixen entrar-hi els gossos i està molt net.

Aquesta activitat ens fa sentir bé perquè surts de casa amb la canalla, et toca l'aire, els infants s'ho passen bé jugant i tu pots estar tranquil·la o tranquil en un espai protegit. Quan t'adones de l'hora, ja toca marxar cap a casa… Pots passar una tarda o matí entretingut, mirant l'alegria del joc, prenent el sol, acompanyant els teus fills o parlant de tot i res amb altres famílies.

Si hem de posar nota, els pares i les mares aquí ens ho passem prou bé, un 8. Però la canalla sempre et posarà la nota màxima, un 10. Recomanem a les famílies del barri que, si tenen fills/es, els/les portin als parcs infantils. Això fa barri. I, si tenen gossos, que els portin al pipi-can.

Com a petita reflexió direm que és una experiència molt tranquil·la, sabem que deixem als infants allà i, si vols, quasi ni els vigiles perquè és prou segur. Això és important: quan estiguin entretinguts, que l'espai sigui segur.

És una activitat oberta a sumar-s'hi perquè allà es coneixen infants i famílies creant un barri més proper.