logo

Visites Hack: Viaplana i Piñón: poesia i abstracció Una proposta de David Bestué

Prenent com a punt de partida l’exposició Aftermath, David Bestué proposa fer un repàs per la obra de l’estudi Viaplana i Piñón, autors de la reforma de l’Arts Santa Mònica. Aquests arquitectes van treballar plegats entre els anys 1967 i 1997, creant obres controvertides com la plaça del Països Catalans o la de Josep Barangé de Granollers (a punt de desaparèixer). En aquests espais els arquitectes van introduir nocions i estratègies de l’art conceptual o literari que es faran paleses en aquesta Visita Hack.

David Bestué (Barcelona, 1980) es un artista interessat en les relacions entre l’art i l’arquitectura. Ha realitzat treballs al voltant de l’arquitecte Enric Miralles, Aproximació parcial al treball d’un arquitecte, a la sala Montcada de la Caixa (Barcelona, 2005), l’arquitectura espanyola del segle XX, Formalismo Puro (2012), i la Història de la enginyeria, Realismo, presentat a La Capella (Barcelona, 2015).