logo

Interfícies. Cultures-territoris-cures. Jornada final 14 de novembre 2019

El treball de salut i cultura comunitària desborda les lògiques de producció cultural i comunitària més convencionals. Requereix de altres formes d’implicació, diàleg i escola activa amb els territoris. Emergeixen altres formes de ser-hi, de creuar sabers, de intercanviar espais de relació i de vida, de sabers i de models de comunitats.
En aquesta jornada ens preguntarem sobre les formes de tenir cura dels territoris i de com des de les formes híbrides d’arts visuals i treball comunitari es plategen altres polítiques i altres ritmes per construir ecosistemes saludables i respectuosos amb els contextos, sabers, persones i cossos implicats en  programes com Interfícies.

presentacion 14 dec interficies 2presentacion 14 dec interficies

 

* Estructura

La jornada tindrà dos parts: Una presentació de Marta Ricart (Artista del Solsonés) amb el títol de “Moviments i ritmes en la creació amb les persones”, i una segona part amb una taula rodona amb les creadores: LoRelacional, Forn de teatre Pa’tothom, Teleduca i Territoris Oblidats , ei grup de Recerca Grics/ equip docent de Psicologia comunitària.