logo

vídeos procés Roquetes

Us deixem els dos vídeos dels dos processos de Roquetes:

1. Moure’ns, cantar i contar és el procés on han participat les dones vinculades al grup Activades per la salut del Casal de Barri Toni i Guida, encara que està obert a la participació d’altres dones.

La dansa i el moviment, el joc i les cançons són les eines que han permès moure, cantar i explicar el nostre coneixement de manera conjunta. Arran del procés s’ha construït un repertori variat de creacions sonores i taules de moviment creatiu per cuidar-nos i cuidar el barri.

2. La segona fase, a jugar al carrer! va ser un procés d’un mes entre arts vives, exploracions i treball amb les cultures del joc en col·laboració amb l’institut-escola de Torre de Baró en el marc del projecte educatiu de Recerca-acció participativa que desenvolupa l’IGOP, Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB quest treball es va articular amb el procés d’inauguració del pati de primària el 12 de juny de 2019, on els 3 grups van mostrar un treball entre coreografies de moviments de jocs, taller de slam poetry / poesia creativa.