logo

Participem en FACC and COM ! (programa complert)

Estarem presents a la primera fira d’Arts comuntarias i comunitat FACC & COM. de 19 a 22 i del 26 al 29 de juny, té una cita amb l’art comunitari de la ciutat de Barcelona al Casal de Barri de Trinitat Nova SomLaPera!

Podeu consutar programació de la fira FACC & COM al blog de Artibarri:

Ja tenim tota la programació de la FACC&COM!

facc an com petit

Serà un espai de mostra i trobada de molts processos culturals i comunitaris basats en una gran varietat de disciplines artístiques. Aquesta primera edició de la fira també ha activat processos i reunirà una bona diversitat de propostes de la xarxa Artibarri i també d’altres entitats i persones que arrelen la seva activitat en els diferents barris de Barcelona. La 1a Fira d’Art, Cultura, Creació i Comunitat (FACC & COM) de Barcelona vol esdevenir un espai on mostrar les creacions i les expressions d’art i cultura popular en clau comunitària que sorgeixen en els diversos barris de la ciutat, generar vinculacions i debats sobre el treball comunitari i la cultura als barris.

En concret INTERFÍCIES, serà part del programa amb dues activitats, les dues al Casal Som la Pera

–  El dia 21, de 18 a 20 h procés comunitari de Remedios de la Trini: taller creatiu sobre remeis domèstic, salut i memòries, que ja us hem presentat anteriorment,
–  El dia 28, divendres a les 18.15, presentem el procés “Moure’ns, comptar i cantar” que ha desenvolupat per LoRelacional, és un treball comunitari i artístic del programa Interfícies de Roquetes. Durant tres mesos ha activat els diversos repertoris gestuals, jocs i d’imaginaris sobre elements de benestar de dones, memòries i espais d’acció comunitària. S’han desenvolupat 10 sessions al Centre Toni i Guida, amb un col·lectiu de dones del grup Activades per la salut i altres dones del barri, a més ha comptat amb la participació d’estudiants de la Universitat de Barcelona. Es farà una mostra activa del procés de treball i del vídeo desenvolupat