logo

A jugar al caller !

 a jugar al carrer_ web

La segona fase de treball de Roquetes del programa de ‘Repertoris Variats es desenvoluparà amb un procés d’un mes entre arts vives, exploracions i treball amb les culturals del joc en col·laboració amb l’institut-escola de Torre de Baró en el marc del projecte educatiu de investigació-acció participativa que desenvolupa l’IGOP, centro de investigació de la UAB En aquest procés amb 3 grups de primer d’ESO estarà actiu del 16 de maig al 12 de juny. Es treballaran els materials d’entrevistes, mapes conceptuals i reflexions que han generat els grups sobre les cultures de joc com a elements de memòries, de vinculació i interculturalitat i dispositius d’acció de l’espai públic. També es col·laborarà amb el Pla de barris de Barcelona, amb un bagul que reculli diversos jocs del barri, i serà construït comunitàriament com un repositori mòbil i activador dels espais públics.

Aquest treball s’articularà amb el procés d’inauguració del pario de primària on 3 grups mostraran un treball entre coreografies de moviments de jocs, taller de slam poetry / poesia creativa. Aquest procés servirà per activar i donar formes artístiques i performatives a tota la investigació desenvolupada pels grups al llarg de l’any escolar i vincular els grups amb el pati i les comunitats i famílies del barri, amb altres accions de treball amb el cos sobre el mateix pati. D’aquesta manera la inauguració serà un moment obert tant a tota la comunitat educativa del centre com al barri en general, planificada per al 12 de juny