logo

Vídeo Berenar Saludable, en la 40ª festa major de Roquetes

En el marc de la 40a edició de la Festa Major, el projecte Roquetes, barri saludable va organitzar un berenar saludable com a activitat de dinamització i reversió comunitària. L’espai escollit a peu de carrer va ser la placeta del CAP. A banda del berenar, l’activitat va comptar amb una exposició del procés de recollida d’actius en salut, un parell de tallers creatius per reflexionar com prenem cura de nosaltres mateixes i un espai de senyalització de nous actius en el mapa del barri. Tot plegat va resultar una ocasió esplèndida de relació veïnal i saludable. Aquesta activitat ha estat produïda dins del programa Interfícies, Plataforma de Cultura i Salut Comunitària que compta amb el suport de la Fundación Daniel y Nina Carasso.