logo

Context de sortida Raval

El Raval és un barri molt ric en cultures, diversitat i iniciatives culturals. Des Interfícies portem col·laborant en diversos projectes amb xarxes del Raval tant de comunitat, com de cultura de base o educatives ( Itaka Apadrina el Teu Equipament, Raval (s) Cultural o projectes desenvolupats amb centres educatius i equips interdisciplinars de creadores a partir d’un programa continu de formació). Aquest tipus de treball col·laboratiu des de fa dos anys s’ha encarrilat gràcies a l’ajuda de la Fundació Tot Raval, que també té un grup de treball en salut comunitària on es propicia una perspectiva integral de salut. D’altra banda també el Raval Sud, té un procés de Pla de Barri amb especial èmfasi en memòries i història que ens interessa explorar per generar aliances de treball interdisciplinàries.

En aquest marc potenciarem el treball de salut comunitària i memòries del barri, treballarem amb grups de creadores previs amb els quals ja hem fet alguna col·laboració, i inclourem li marc de treball de l’assignatura de Psicologia Comunitària, amb grups de 20-30 alumnes, i un grup motor en una segona fase d’entre 6-10 estudiants.

Grup de creadores

Territoris oblidats.

Treballen sobre la interrelació entre els espais urbans i les pràctiques socials vinculades. La seva reflexió parteix dels espais en desús i / o en situació d’oblit de la ciutat per recuperar els seus significats i les interaccions que els construeixen des de la identitat social-urbana i la memòria col·lectiva

 

logoterritoris