logo

Altres sonoritats: cultures, sons i vibracions. Publicació en línia

Sonotritats portada web

Dins el programa d’Interfícies hem desenvolupat una línia transversal que ha anat desenvolupant-se sota la idea d’altres sonoritats. Aquest eix de treball ha investigat des de l’any passat el treball de la mostra de Black is Beltza, amb programes de ràdio, una taula rodona,una visita-conciert, i un espai de treball sobre cures i rereguardes. A més hem dut a terme tallers de rimes i activitats també afins a partir del cos i la performance. Tot un conjunt d’accions pedagògiques que exploren les formes de generar sonoritats, performance i produir cultura col·lectiva. Aquest any a partir de la mostra de Brian Eno, titulada Ligthforms/Soundforms hem desenvolupat un cicle de tres taules redondas, tres programes de ràdio, una visita hack, tallerss amb families obre experimentació sonora i un taller de formació al professorat sobre pedagogia i música .

Aquesta publicació recull tres fanzines creats per Tinta Fina, que resumeixen part de les taules rodones desenvolupades a la mostres de Black is Beltza, i Ligthforms/Soundforms. Mostra diverses iniciatives i reflexions sobre altres sonoritats que es creen, circulen i creuen a la ciutat de Barcelona, i que d’alguna manera, ens expliquen altres maneres d’entendre la música com cultures, sons i vibracions que creen ciutat.

Veure publicació sencera en ISSU o descarrega en pdf aquí