logo

DINS DEL LABERINT AMB BRIAN ENO. Activitat per a infants i adults / 10 i 17 de setembre. 11-13h

DINS DEL LABERINT AMB BRIAN ENO. Activitat per infants i adults

Activitat familiar 30.07.2017 / 11h – 13hDiferents espais

Interfícies és el projecte de mediació de l’Arts Santa Mònica que desenvolupa iniciatives sobre educació, cultura i ciutadania en relació amb els diversos continguts que es produeixen al centre d’art.

Activitat familiar a l’Arts Santa Mònica.
Prenent com a punt de partida l’exposició Lightforms/Soundforms de Brian Eno el  taller Dins del laberint desplegarà la seva proposta amb el suport de la Calaixera Sonora. Material produït pel grup de mestres ‘Mousiké’ i L’Aula al Pati (Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre), dins el projecte “Dispositius Sonors Alliberats”.

Mitjançant els materials que ofereix la calaixera sonora, es treballen possibles formes de relacionar-se, entendre i connectar amb les pràctiques artístiques contemporànies. Consisteix en una visita lúdico-col·laborativa on els nens/nenes lideren l’activitat i es desenvolupen dinàmiques experimentals de relació entre el món dels infants i el món dels adults.

Activitat dirigida a públics familiars, grups d’adults i nens/nenes. D’entre 0-99 anys.

Dates:

Diumenge 9 de juliol, d’11 a 13 hores.

Diumenge 30 de juliol, d’11 a 13 hores.

Diumenge 10 de setembre, d’11 a 13 hores.

Diumenge 17 de setembre, d’11 a 13 hores.

 

Enllaços d’interès

http://aula.lopati.cat/projecte/la-calaixera-sonora/

OK laberint 3