logo

Taula rodona: Experimentació artística / Pedagogies experimentals / 14 setembre 18-19.30 h

Dins del cicle “Vibracions i sonoritats”

Taula rodona / 14.09.2017 / 18h – 19:30h  Sala d’actes

dinamo

Taller del Dinamo DIY Espai del barri de la Prosperitat.

La tercera taula rodona del cicle ‘Vibracions i sonoritats’ vinculat a l’exposició ‘Lightforms / Soundforms’ de Brian Eno és una invitació a establir connexions entre experimentació i pedagogia. Sovint semblen mons que circulen en òrbites paral·leles sense arribar mai a entrar en contacte. En aquesta trobada es posen en comú tres projectes on la música i també el ball funcionen en múltiples direccions: l’experimentació i l’educació, però, també, l’autoaprenentatge, l’enfortiment o rebuig de determinades conductes socials, la creació més enllà dels marcs tradicionals i el cultiu de les llibertats.

Participants:

Òscar Sanoguera imparteix classes de música i dansa a l’Escola Dolors Monserdà-Santapau a 450 infants de 3 a 12 anys. El curs passat va introduïr una activitat a nen@s de 4 i 5 anys on experimenta l’audició activa i profunda, la identificació i direcció de patrons rítmics i la vivència autèntica de la pulsació.

Dinamo DIY Espai és un projecte polític i cultural autogestionat on es potencia el ‘fes-t’ho tu mateixa’, ‘fes-ho amb nosaltres’ i ‘fem-ho juntes’ per transformar les idees en aprenentatge col.lectiu. Al seu local s’hi fan exposicions, xerrades, tallers, cursos formatius i intercanvis culturals internacionals.

Kimberly Jordan és sociòloga i ballarina especialitzada en twerking i María Cabral es sexòloga. Juntes imparteixen els tallers ‘Viaje al centro del placer’, on treballen l’educació sexual i l’autoconeixement corporal a través del ball per  activar pelvis i glutis i combatre la misoginia interioritzada i  la mirada masclista.

Organitza Interficies. Arts Santa Mònica

Produeix Arts Santa Mònica.

 Col·labora Nando Cruz