logo

Vista Hack : Ambient Now!. Comusitària

Vista Hack : Ambient Now!. Comusitària

Una proposta de Comusitària en relació amb el treball de Brian Eno en la que s’explorarà en directe la producció experimental d’ambients sonors i espaial de caràcter immersiu.

Prenent com a punt de partida l’exposició LightForms / Soundforms, en aquesta Visita Hack Comusitària presenta una instal·lació sonora viva que, com Brian Eno, crea atmosferes experimentals, paletes musicals i textures gestuals des de l’escolta, el moviment i la improvisació. A partir de la intervenció d’un quartet de corda, una ballarina i un soundpainter, es posarà en diàleg l’obra de l’artista i el mateix públic assistent per crear un ambient creatiu basat en l’ara.

Hi participaran Noemí Rubio i Laia Serra, violins; Diana Franov, viola; Núria Puigbò, violoncel. Lucia Bretos, ballarina. Ferran Badal, soundpainter.

Comusitària és una plataforma de treball i investigació basada en el paradigma del Desenvolupament Cultural Comunitari que connecta i amplifica les pràctiques artístiques assentades en entorns educatius i/o socials. Treballa des de l’accés i participació cultural, el treball amb col·lectius i contextos vulnerables, i el desenvolupament personal així com l’empoderament de grups i equips de treball.

Interfícies és el projecte de mediació de l’Arts Santa Mònica que desenvolupa iniciatives sobre educació, cultura i ciutadania en relació amb els diversos continguts que es produeixen a Arts Santa Mònica.

 

IMG_3422IMG_3392

IMG_3418