logo

Visita Hack. Taller de Rimes amb en Pau Llonch

Taller de rimes amb Pau Llonch” és una de les visites incloses al cicle experimental “Visites Hack” que organitza Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mónica, i produeix el mateix Centre d’Arts. La proposta amb Pau Llonch pren com a punt de partida l’exposició “60 db 16 KHz Sents la Violència?”.

A partir de tallers de rima i els continguts d’aquesta exposició, Pau Lloch (músic, columnista, escriptor i activista) i diferents projectes de lleure amb joves que hi participen proposaran composicions de rap.

Aquesta “Visita Hack” s’articula a partir dels resultats del procés de treball compartit, fent visible els  diferents punts de vista d’aquest col·lectius entorn de la realitat pròpia i la temàtica de les violències invisibles.

A punt per entrar a la visita

IMG_4034

Fent el taller

IMG_4044

Assaigs previs

IMG_4049

i ara a compartir les rimes  en el marc de la exposició  “60 db 16 KHz Sents la Violència?”