logo

Modulacions [La Paraula].Pràctiques artístiques i educatives. Projectes de Educació Viva

Modulacions [La Paraula].Pràctiques artístiques i educatives

Mostra de dos projectes desenvolupats dins del curs «educació viva i ciutat educadora» dins de la mostra «Modulacions [La Paraula]». Interficies és el programa de ciutadania, cultura i educació del centre d’art que desenvolupa accions, programes i projectes a llarg termini amb diverses xarxes i entitats del territori.

El dia 12 de maig s’inaugura la mostra «Modulacions [La Paraula]», un programa pilot del «Laboratori Porositats de la Oficina de Difusió Artística» de la Diputació de Barcelona, on s’han desenvolupat diversos projectes de educació, cultura i territori coordinats per UNZIP. Arts visuals al Prat

En aquesta mostra es presentaran dos projectes convidats: “Retrats” i “Apropia’t”. Són dues iniciatives que han estat desenvolupades dins del marc del projecte de formació i acció “Educació viva, ciutat educadora”, portat a terme pel programa Interfícies del Arts Santa Mònica. Aquesta mostra suposa el punt final d’aquest any per aquests dos projectes que han treballat des del febrer fins ara en diversos centres educatius generant relacions en xarxa, processos d’aprenentatge sobre l’espai públic i les identitats.

 

18881906_1586515068049096_9195325311645158187_n

Organitza_ Produeix:

Programa d’arts visuals de l’Ajuntament del Prat (/UNZIP Arts visuals al Prat)

dins el marc de Laborat

ori Porositats de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Col·labora

Ajuntament del Prat de Llobregat

Centre de Recursos Pedagògics

del Baix Llobregat

Departament de Joventut

del Prat de Llobregat

Interficies. Arts Santa Mònica.

[Escola Pepa Colomer] [Institut Escola del Prat]

Institut Baldiri Guilera] [Biblioteca Antonio Martí

Escola d’Arts del Prat] [/UNZIP Arts Visuals

Màster d’AAVV i Educació (UB)