logo

Jornada de cloenda i mostra comunitària d’Apadrina el teu Equipament

El divendres 28 d’abril es va fer la cloenda, taller i mostra de 13 projectes desenvolupats per el projecte Apadrina el teu equipament al Claustre.

Apadrina el teu Equipament és una iniciativa que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic i al llarg del curs escolar. Aquesta activitat presenta els processos de treball duts a terme durant el curs 2016-2017 en la quarta edició del programa, en el qual han participat 8 centres educatius del barri i totes les institucions culturals. ‘Apadrina el teu Equipament’ és una iniciativa coordinada per la Fundació Tot Raval amb el suport de Raval Cultural en el marc del Pla d’Educació de Ciutat Vella i el Districte de Ciutat Vella que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic i al llarg del curs escolar.

Podeu ver un vídeo d’un dels 10 tallers desenvolupats amb l’IES Tarradell:

La presentació a l’Arts Santa Mònica es fa en el marc d’Interfícies, el programa d’educació ciutadania i cultura del centre, que ha participat del projecte per primera vegada en aquesta edició. En aquest cas es varem mostrar durant una setmana part dels resultats i materials de 13 iniciatives d’apadrinaments que corresponien des de llars d’Infants a treballs de graus en Intervenció Social.

 

presentacion apadrinapresentacion apadrina tallerapadrina web 3