logo

Taller L’art de vendre(’s)

Taller 01 i 03  de mars .2017 / 11:30-14:30h

Sala d’actes

Taller que tindrà lloc en el marc de l’exposició Caminar sobre el gel, del centre Arts Santa Mònica. Dirigit per l’artista Raquel Friera, en col·laboració amb l’assignatura Professió i context (*) impartida per Montse Romaní a l’Escola Massana. Prenent com a punt de partida les estratègies de “professionalització” utilitzades per l’artista Raquel Friera al seu vídeo L’art de vendre (2012), analitzarem l’herència de la història de l’art en la concepció de l’artista avui en dia. Identificarem, comentarem i subvertirem les polítiques culturals mercantilistes i les tendències actuals en el mercat de l’art que condueixen, cada cop més, a la professionalització de la pràctica artística. Ara bé, és l’artista un professional? És l’art una professió?

(*) Professió i Context és una assignatura de tercer curs del Grau en Arts i Disseny de l’Escola Massana orientada a proporcionar informació, anàlisi crític, eines, normatives i recursos per aprofundir en els codis, les condicions i relacions que faciliten la integració professional de l’artista i el dissenyador en l’actual context social i productiu.

Enllaços d’interès

http://www.raquelfriera.net/

www.escolamassana.es

www.interficies.net

 

Col·labora

massana web logo