logo

Cicle sonoritats. Ràdio Nativa. Música i violències quotidianes

Dimarts 20 de desembre, a les 19’00 hores, a Arts Santa Mònica. Emissió radiofònica per internet, amb Laura Benítez, Pedro de Cos, Lluís Nacenta i Jordi Oliveras.

L’exposició 60dB / 16kHz. BCN. Sents la violència?, que actualment es mostra a Arts Santa Mònica, explora el sentit amb què normalment es fa servir la paraula violència, i el contrast d’aquest ús amb les moltes i diverses violències quotidianes ocultes que vivim habitualment.

En aquest programa explorarem aquestes qüestions des del pla sonor i musical. Ens preguntarem com és  la presència de la violència en aquest pla. A què anomenem violència sonora i a què no? Com es relacionen diferents artistes amb la noció de violència en l’espai sonor i musical? Quines convencions tenim i potser hauríem de revisar al parlar de molèsties i so en l’espai urbà?

El programa es podrà escoltar en directe des de qualsevol navegador al canal de Nativa.