logo

Visites Hack: Composició animada amb Sònia Gómez i Raquel Gualtero (vídeo)

Taller/visita performàtica 19.11.2016 / 19-21h . Diversos espais de l’Arts Santa Mònica

Amb aquesta acció, les artistes proposen fer un itinerari dançat per diferents racons de l’Arts
Santa Mònica a partir dels quals experimentar altres formes de relació amb els espais del centre.

Sònia Gómez (La Sénia, Tarragona, 1973) ballarina, performer i coreògrafa. Des de fa alguns anys, és una performer referent del nostre panorama actual. Ha treballat amb companyies com General Elèctrica, la Fura dels Baus i La Carnicería Teatro i presenta els seus propis espectacles, com Mi madre y yo, Experiencias con un desconocido, etc, muntatges multidisciplinaris que recorren un ampli ventall de llenguatges, estètiques i referències.

Raquel Gualtero va estudiar a l’escola Hoogeschool voor de Kunsten, Modern Theatre Dance, d’Amsterdam.  L’any 2006 participa en el programa de beques DanceWEB 2006 dins del festival ImPulsTanz (Àustria). Ha treballat en companyies com: Magpie Music Dance Company (Amsterdam), Companyia Zappala Dansa (Itàlia), Deja Donne (Itàlia), Scottish Dance Theatre (Escòcia), Alex Rigola (Espanya), Fabulous Beast Dance Theater (Irlanda), CiaMudances-Angels Margarit (Espanya), La Patriótico Interesante (Chile) i Tanz Company Gervasi (Austria). Com a creadora crea la seva primera peça Blanco (2005) i el solo Persona (2010), aquesta última amb el suport del CoNCA, Ramon Llull i guanya el premi Injuve 2011 a la creació jove. Ha tingut l’oportunitat de mostrar el seu treball a Espanya, Amsterdam, Praga, Croàcia, Moçambic i Colòmbia.