logo

Visites Hack: Una proposta de visita NO guiada camb Jordi Ferreiro

Taller/visita performàtica 29.10.2016 i 12.11.2016 / 19-21h. Diversos espais de l’Arts Santa Mònica

Visites Hack és un cicle experimental d’aproximacions a l’Arts Santa Mònica i/o als seus continguts a partir de formats artístics. Amb aquesta acció, es proposa intercanviar els rols i dinàmiques habituals en l’espai expositiu a través d’una visita performàtica. Durant aquest recorregut, els mediadors es convertiran en objectes artístics, el públic serà mediador de l’experiència i finalment les obres es tornaran espectadors

Jordi Ferreiro (Barcelona, 1982) és artista i educador. El seu treball consisteix en una investigació sobre els processos de recepció i interpretació de l’obra d’art, tant en el context educatiu com en l’artístic, a través de l’ús de la performance i la participació dels públics. El treball de Ferreiro intenta generar interferències entre els departaments de curadoria i mediació de les institucions culturals, allunyant la seva pràctica dels canals tradicionals de difusió de l’art. Sota aquesta premissa, Ferreiro ha realitzat projectes en diferents institucions d’àmbit internacional com Z33 (Bèlgica), Zacheta Gallery (Polònia), MAC (Bogotà, Museu d’Art Contemporani), Lloc a Dubtes (Cali), Valand Academy (Gothemburg), Gaîté lyrique (França) i d’àmbit local com el MACBA, CaixaForum, Fabra i Coats (Barcelona), Matadero i La Casa Encendida (Madrid).