logo

Taller de Ficció: Programa de ràdio de Plaers i subversions itinerants.

De la mà de quatre indígenes del Xino i l’Assamblea de Majares ahir vam recorrer diversos itineraris lliures que ens permeten repensar el barri del Raval des d’una pràctica crítica i empoderada. Les veus i els paissatges sonors de Noches de vino tinto (1966) van obrir la conversa i en ella es van anar intercalant: Credo del film Margarita y el Lobo (Cecilia Bartolomé, 1969),  els fragments musicals de les Festes Alter-Natives El Raval està en venda i les aportacions de Plutón i Ze fuga i la deriva trapera per Joaquim Costa, Pai de Bad Gyal. Convidats i anfitrions “pendencieros”… gràcies per caragolejar radiofònicament el Raval, revel.

El programa el podeu sentir sencer aquí:

http://majaras.contrabanda.org/2016/10/16/plaers-i-subversions-al-raval/

IMG_20161016_185834