logo

Taller de Ficció: Cercaviles i recorreguts crítics de les Festes Alter-Natives del Raval

Programa de ràdio 16.10.2016 amb Amb Manel Aisa, Iñaki García, Paco Roldán i Llum Ventura, en el marc del projecte de Taller de Ficció anomenat “Plaers i subversions itinerants. Una investigació col·laborativa sobre reapropiacions efímeres de l’espai public al barri del Raval”

Arran de l’exposició Nunes. Més enllà del temps, des del Taller de Ficció es proposa reprendre la deriva dels protagonistes del film Noches de vino tinto (Nunes, 1966) pels carrers del Raval a través d’un programa de ràdio i una trobada wikipedista. En aquestes dues sessions, relatarem el barri i la seva història de la mà d’algunes de les iniciatives feministes i llibertàries que avui el reclamen per a tots i totes recorrent-lo en ruta, en manifestació, en comparsa…

Programa “Assamblea de Majares”. Professor Axioma, Enresto Che Majara i Eduardo Manostijeras en col.laboració amb Taller de Ficció en Ràdio Contrabanda, 91.4 FM.

taller de ficcio_PLAERS-I-SUBVERSIONS-ITINER