logo

Programa Educatiu i de Mediació del Arts Santa Mònica: llibret i vídeo

Aprofitant l’inici del curs acadèmic, des d’Interfícies, conjuntament amb l’equip de l’Arts Santa Mònica, engeguem el Programa Educatiu i de Mediació, una proposta que aspira a facilitar dinàmiques d’interacció amb la ciutadania, la comunitat educativa i les entitats del territori.

Les activitats d’aquest programa plantegen aproximacions als continguts de la programació de l’Arts Santa Mònica per tal de facilitar maneres més intenses i participades de vincular-se amb aquest centre i els seus continguts. L’objectiu és aprofitar el potencial lúdic i crític d’un espai de coneixement com l’Arts Santa Mònica a partir de les exposicions, les activitats, els processos i els projectes educatius d’aquest mateix centre. Aquest programa es presenta com una eina per establir vincles i relacions continuades amb les persones que ens visiten i les entitats, les col·lectivitats i les institucions amb les quals volem col·laborar i treballar en xarxa.

Les activitats es dirigeixen, d’una banda, al públic en general i a les famílies, i de l’altra, a la comunitat educativa i al teixit social del territori on està situat el centre.

Consulta el programa aquí

PROGRAMA-EDUCATIU_STA-MONIC