logo

Molt més que un bar. Taller de Ficció i Noches de Vino Tinto

portalón cuadro(1)

“Noches de vino tinto” (1966), de José María Nunes, nos aporta un valioso documento de toda una serie de bodegas y bares de la Barcelona más canalla que quedó arrasada tras las Olimpiadas.¿qué nos ha quedado después de las Noches de Vino Tinto?

DSCF0942(1)

Des de el Taller de Ficció, volem creure que després de aquestes nits no només queda una dura resaca, per això hem iniciat una investigació sobre espais del barri que encara mantenen forts vincles comunitaris i fins i tot han creat models de sostenibilitat més enllà dels diners fàcils que ofereix el turisme. Des de un dels barris més colpits per la gentrificació, qué podríem aprendre de l’experiència històrica de certs bars per la construcció de comunitats estables?

Els materials resultants d’aquesta investigació seran compartits a una taula rodona amb diverses persones relacionades amb bars, contracultura i proxmitat que es farà Dimarts 19 a les 21 hores al Koitton Club

 

flyer02 Taula TDF450