logo

Programe violéncies: Mediacions i connexions

Amb motiu de les dues exposicions de 60dB / 16khz. BCN. Sents la violència? i Tecnologies de la violència des interfícies hem llançat una sèrie d’activitats i processos que a manera de programa intenten investigar i obrir preguntes sobre les violències quotidianes i estructurals de la ciutat de Barcelona des d’octubre de 2016 fins gener 2017.

Les accions que desenvoluparem són:

Madremanya: A foc lent i receptes rebels, en col·laboració amb Sindillar i la Bonne Maison.. Una iniciativa d’investigació i performance en l’espai públic per parlar de les violències culturals i socials que promou la normativa de la llei d’estrangeria

Musica i violències quotidianes, desenvolupada per Nativa– sobre la dimensió política, social i urbana de la música a partir d’una conversa amb 4 persones de diferents perfils

Apadrina el teu equipament en col·laboració amb tres grups del Cicle formatiu del Grau en Integració Social de FP de l’Institut Miquel Tarradell, amb l’objectiu d’introduir els TICS i la recerca en cultura visual com a eines d’intervenció comunitària.

Visita Hack, amb Aimar Pérez Galí i Mónica del Raval, per conversar sobre les violències del Raval a partir d’una veu de la cultura de base i veïna del barri.