logo

Taller Escapar cap endavant. 10 anys d’encreuaments entre mediació, investigació, educació i art. I els que ens queden…

Activitat en el marc de l’exposició Segueixi els rastres com si fos miop.
Aquesta activitat és un taller en diàleg amb l’exposició de Sala d’Art Jove Segueixi els rastres com si fos miop per a treballs sobre les trajectòries de vida, les professionals i els desitjos de les pràctiques d’art que emergeixen entre la mediació, la investigació i el comissariat.

Amb motiu del seu desè aniversari, Sala d’Art Jove du a terme una exposició i diverses activitats a l’Arts Santa Mònica, des del 19 de juliol fins al 2 d’octubre. Sala d’Art Jove ha estat un espai de cultiu de pràctiques culturals emergents i de grups d’artistes, creadors i treballadors culturals en diversos formats i tipologies. Des del comissariat, la investigació, les pràctiques situades, l’educació i l’edició, entre d’altres, aquest espai ha estat un nínxol d’experimentació per a la ciutat de Barcelona. D’especial importància és, així mateix, la seva aposta per l’educació i pels processos de mediació i investigació, que fomenta projectes emergents i híbrids que difícilment tenen cabuda en altres estructures institucionals. En aquest espai de fugida, de manca d’estructura institucional, aquestes pràctiques poden ser llegides com un punt de fuga, com un desbordament en el qual se situa aquest taller.

Interfícies proposa un taller col·lectiu per generar trobades i llocs on escapar col·lectivament cap endavant, això és, pensar noves emergències culturals des d’experiències de vida situades. El taller el realitzaran algunes persones que han passat per Sala d’Art Jove perquè puguin compartir les històries de vida professionals, laborals, personals, en definitiva, les seves experiències amb altres persones que estan començant o que estudien en el camp de la cultura, de manera que es puguin visualitzar les experiències de vida i les expectatives i els desitjos dels participants. Els talleristes seran Fito Conesa, Maria García, Jordi Ferreiro i Lola Lasurt.

Col·labora: Sala d’ Art Jove