logo

Vìdeo i visita musicalitzada Black is Beltza. Violetta Curry i Jaume Vilaseca

Concert amb diàleg amb l’exposició Black i s Beltza 20.07.2016 / 18:30hEspai: Claustre, en col·laboració amb el Taller de músics del Raval.

Activitat desenvolupada per Interficies en col·laboració amb el Taller de Músics del Raval. S’inscriu com un diàleg dins de la residència de Fermin Muguruza amb motiu de l’exposició Black is Beltza relacionada amb la música i el seu context polític. Dos músics del Taller de Músics del Raval, Violeta Curry i Jaume Vilaseca,van  interpretar temes en diàleg amb els continguts i els contextos socioculturals i musicals que es mostren a l’exposició Black is Beltza. Els temes van anar acompanyats de comentaris i diàlegs diversos.

Us deixem una mostra de una dels temes i una petita entrevista a la Violleta:

Concert