logo

Cicle de mediacions Black is Beltza

Cicle d’activitats desenvolupades durant juny i juliol  com un diàleg dins de la residència de Fermin Muguruza amb motiu de l’exposició Black is Beltza relacionada amb la música i el seu context polític. Aquest programa busca explorar les diverses capes de histories i relats de aquesta mostra mitjanç diversos formats (tallers, concerts i visites musicades, programes de radio o taules rodones) . El cicle proposa relacionar els diversos continguts de la exposició amb temàtiques feministes, de musica, de relació al context de politització de l’escena musical en la ciutat o en relació a un recorregut auditiu per la exposició  o una trobada de grups de cocrianza i famílies de treballadors culturals

Activitats desenvolupades
Les rereguardes de la revolució.Cures,vulnerabilitats i pràctiques culturals. Trobada informal de grups de concriança i treballadores culturals mares i pares amb berenar

Visita musicalitzada Black is Beltza.Violetta Curry i Jaume Vilaseca en col·laboració amb el Taller de Mùsics del Raval

Radio Nativa.Contra-culturas musicales de los años 60 en Black Is Beltza. Emisión radiofónica per internet de(Indigestió) en col·laboración amb el Rodrigo Laviña

Formes de politització actuals en l’àmbit de l’activitat musical.  Taula rodona amb Adriano Galante (Seward, Sindicat de músics), Lucía Lijtmaer (escriptora i periodista) i Daniel Granados (músic, investigador i productor cultural). Moderarà: Jordi Oliveras (Indigestió).